Borttagen!

Mikael har tagit bort mig från facebook. Igen... Egentligen har jag väntat på att han ska göra det, men det känns ändå tungt att han verkligen har gjort det nu. Förra gången han tog bort mig så tog det ett halvår innan han lade till mig igen. Vem vet, man kanske får en vänförfrågan om ett par månader med ett nytt meddelande om vi ska ses. Man kan ju bara hoppas. Och om denna önskan skulle slå in så kan man ju hoppas att jag är stark nog att stå emot honom...
För både min och Andreas skull.

Otålig.

Jag går hela tiden och väntar på att Mikael eller Joakim ska höra av sig. Jag har till och med mobilen i BH:n för att inte missa minsta lilla signal.
Chansen att någon av dem skulle höra av sig är obefintlig, men ändå kan jag inte sluta längta.
Är det dax att berätta för Andreas? Är det dax att hitta någon helt ny?
Jag behöver råd!!

Längtan.

Har varken sett eller hört av Mikael på evigheter. Igår fick jag syn på en bild på fb där hans klass hade avslutningsfest. Detta innebär att han kommer att flytta från stan. Vad fan ska jag göra?? De 3 bilderna på honom var så fina. Jag önskar han kunde ta bort mig från fb så jag inte har någon chans att kontakta honom. Och att jag vore stark nog att radera hans nr. Men det är jag inte. Det kan inte vara såhär livet ska vara!! Eller är det såhär det är att vara olyckligt kär? Inget man avlider av, men är man 29 år så är det ju inte så man ska uppleva kärleken. Man ska uppleva sin livs lycka.
Andreas har börjat prata om barn. Min kropp skriker nej nej nej. Jag vill inte.
Inte hört av Joakim i veckan. Skönt. Hatar att inte kunna neka honom det han vill ha.

Billig.

Inatt kände jag mig ganska billig för första gången. Eller egentligen inte. Jag skulle ha mina kompisar hemma för att titta på tv. Mysigt. Vi hinner inte komma ut förrän jag får ett sms från Joakim. Jag har inte hört av honom på evigheter och har varit ganska glad över det. Hade snarare bestämt mig för att vi setts för sista gången. Men vad gör man om man får ett sms med specialinbjudning? Man tackar ja. Har vant mig vid att Joakim har de mest oanständiga förslag och jag tycker att det är spännande. Jag måste bara komma på egna oanständiga förslag att ge. Iallafall så går jag hem till honom och ger honom det han vill ha. Tvättar av mig och går ut på stan igen och träffar mina kompisar. Somnar sedan brevid Andreas, min man som jag inte haft sex med på snart 5 månader. Nåt som är fel kanske?? Är jag billigast i världen??
Vill fortfarande mest ha Mikael. Mest av alla.

Abstinens.

Jag har abstinens efter Mikael. Idag har jag tänkt på honom hela dagen. Har försökt återuppleva känslan av när vi hade varandra.
Jag skickade aldrig smset. Jag både ångrar mig och inte ångrar mig. Jag åkte iväg på semester och tänke på honom varje dag.
Såg att han uppdaterat sin status på FB från singel till i ett förhållande och jag blev uppriktigt ledsen. Jag vill fortfarande ha Mikael. Hela tiden. Han är min drog och jag har blivit beroende. Vad fan ska jag göra?

RSS 2.0